Om Spectra

SPECTRA ENTERTAINMENT

Underhållningen för dig!

OM OSS


Genresäkra trion Spectra förhöjer stämningen med glada hits, roliga sing-along-quiz & mingelmusik till ert event!


Tillsammans bildar halvamerikanskan Rebecca, smålänningen Johan och skåningen Åsa showgruppen Spectra, och de är alltid lika pigga på nya, tonfyllda uppdrag! 


Behöver ni underhållning till företagsfesten, kick-off:en eller en extra musikpiff till middagen? Spectra har ett stort musikutbud som skräddarsys utefter kundens önskemål & tanke kring eventet. Förslagsvis startar vi lugnt med lite feel-good-musik, som sedan trappas upp med härligt upptempo till en ösig final med pigga poplåtar, raska rocktoner eller varför inte ett schlagermedley?


Spectra är lyhörda och kryddar låtlistan utefter stämning & önskemusik väl på plats. Målet är att alla ska ha det bra, sjunga med och dansa loss om de vill!

Trion är utbildad inom sång, dans och teater (PAS, Göteborg & Artistlinjen i Bjärnum, Markaryd FHSK)  och har med Spectra satsat helhjärtat på sin passion; Entertainment!


Efter flera års frilansarbete runt om i Europa har Spectra skaffat sig gedigen erfarenhet på scen. Med sina färgstarka personligheter levererar de förstklassig underhållning och med fingertoppskänsla för show, underhållning och service är de ett säkert kort för festen!

MEDLEMMAR


Efter många år i samma bransch & efter att flertalet ha gånger träffat på varandra i olika delar av världen fann vi

varandra på enuteservering i Skånes största stad. Nu var det dags att slå våra kloka erfarenheter ihop och

uppfylla en gemensam dröm - Spectra!

JOHAN KULLBERG

Smålänningen & globetrottern som de senaste åren har gjort ett tiotal säsonger utomlands som showartist, gjort musikal i Växjö och jobbat som danslärare i Lund!


Johan har många strängar på sin lyra och han har jobbat som både musiklärare, producent & koreograf men även som BodyBalanceinstruktör på gym då träning ligger honom varmt om hjärtat.


Källsortering, sötsaker och kaffe är tre saker som gör Johan väldigt glad!

REBECCA BAKER

Eventkoordinatorn & producenten som har rötter i både Lund & Alabama!

Rebecca trollbinder en med sin mjuka & säkra röst, speciellt genren Mowtown kickar igång sångglädjen hos denna sångerska!

Med sitt ordningssinne är hon en vass eventfixare, en tillförlitlig producent och en pedagogisk danslärare.


Att gå på loppis, hänga på Mallorca & dricka kaffe på balkongen ligger Rebecca varmt om hjärtat! 

ÅSA BJÖRK

Möt skåningen med många bollar i luften! När Åsa inte frilansar på företagsevent, gör reklamfilmer eller modellgig hittar man henne oftast på gymmet!


De senaste åren har Åsa rest Europa runt med sitt artisteri och senast sågs hon på en färja där både båten och publiken gungade ikapp med ösiga toner!


Läppstift i kulörta färger, Mr Pokee & vaniljté får Åsa att dra extra mycket på smilbanden!

SPECTRA ENTERTAINMENT

Underhållning/Show

KONTAKT

info@spectraentertainment.se

+46 (0) 737 57 54 25 / + 46 (0) 704 59 12 39

F-skatt

Copyright Statement