Utbud

SPECTRA ENTERTAINMENT

Underhållningen för dig!

UTBUD
Show på ditt vis!


Alla evenemang, festligheter och speciella tillfällen ser olika ut;

vi ser till att festen blir just ert top notch! 


Vi anpassar oss efter era önskemål om både upplägg, innehåll och vision. Det är viktigt för Spectra att alltid ha en dialog  kring ert evenemang för att skapa mervärde och en klockren fullträff; kontakta oss för offertförfrågan.

Underhållning

Företagsevent


Spectra Entertainment hjälper till att få klackarna i taket, ändan ur stolen och mungiporna uppåt! Livemusik är en glasklar stämningshöjare och ett trevligt inslag för alla typer av events. Spectras vision är att skapa den perfekta underhållningen för er & ert gäng!


Låt oss ses över en kopp kaffe för att prata upplägg och tanke kring ert event; vad firar ni? Vilket upplägg passar er bäst? Vad önskar ni för typ av underhållning?

Spectra har ett stort musikutbud och en stor låtbank att välja bland; just för att maximera en lyckad kväll för er. Målet är att alla ska ha det bra; skrålar & dansar med!


Spectra bjuder upp till dialog och uppmuntrar till egna förslag. Vi skräddarsyr sedan efter era önskemål; har ni någon favoritgenre på kontoret? (Schlager, pop, rock?) Hojta så öser vi på med era favorithits!


Trion är utbildad inom sång, dans & teater och har med Spectra satsat helhjärtat på sin passion: entertainment. Efter flera års erfarenhet runt om i Europa har Spectra skaffat sig en gedigen erfarenhet både på och av scen.


Med sina färgstarka personligheter levererar de förstklassig underhållning och med  fingertoppskänsla för show, underhållning och service är de ett säkert kort för fest & event!

Musik till fest!

Show & Party


Letar ni bra och svängig underhållning till vännens 60-årsfest? Skön och härlig musik under bröllopsmiddagen? Eller vill ni helt enkelt krydda sommarfesten med go' livemusik?


Inga förfrågningar är för små för Spectra. Livemusik skapar en svårslagen festatmosfär och sätter igång både gästerna och partajet!


Piffa upp ert event med musikquiz i förminglet, allsång under middagen eller få igång dansfötterna till svängig musik efter desserten!

Mingel

Lounge/Stämning


Mingelunderhållning för företag:

Mingelmusik skapar en skön brygga ifrån mötet med kollegorna till en svängig Afterwork! Sätt stämningen direkt och gör en schysst övergång ifrån jobb till hygge. Lämna konferens & möte; ta något gott att dricka och ladda inför middagen och kvällens festligheter.


Mingelunderhållning för bröllop:

Visst har vi alla varit där: romantiskt rödgråtna efter en vacker vigsel i kyrkan, men så står vi där stampandes och undrar när fotograferingen med brudparet är klar så middagen, talen och festen kan sätta igång!

Här passar det ypperligt med lite mingelunderhållning.


Piffa minglet med ett kul Musikquiz, sånger & roliga frågor om brudparet som Toastmaster/Madame har knåpat ihop med Spectra?

Möjligheterna är oändliga.


Vare sig ni är vinnarskallar eller glada speldeltagare, så lättar alltid ett festligt Musikquiz upp stämningen och gör att väntan känns kortare!

Få en bild över hur er kväll kan se ut

Välj en eller flera delar, vi knåpar ihop något bra tillsammans!


17.00     Mingel

              Vi börjar mjukt med trevlig och medgungande loungemusik, medan gästerna minglar.

              T.ex: Norah Jones, Jason Mraz & Coldplay?


17:45     Paus (Till bords)


18.30    Trevlig medryckande midtempo musik under middagen som skapar god feststämning.

              T.ex: Beatles, Buddy Holly, Scotts?


18.45     Musikquiz

              Vässa musiköronen, samla laget och var redo med pennan – dags för musikfrågor!

              Det sjungs välkända melodier med tillhörande knepiga frågor. Må bästa lag vinna!

              Bonuspoäng till spontan sång & dans utdelas generöst!


19:15     Paus (Förrätt)

             Musikhits

20:15    Vi plockar fram hitsen och spinner igång kvällen ordentligt!

             T.ex: Herreys, Madonna & Queen?


20:45    Paus (Huvudrätt)

21:30    Festen är igång och toner från önskade favoriter gungar gästerna.

             T.ex: GES, Carola & Katarina and the waves?


22:15    Paus (Efterrätt)

            Show

22:30   Final! Vi toppar kvällen med rockiga toner och öser hit efter hit!

            T.ex: ACDC, Village People & Joan Jett


23:00  Tack för oss! (DJ tar över golvet)


Exempeltider & förslag på musik som givetvis korrigeras utefter tycke och smak!

Quiz!

Musik/Sing-a-Long


Piffa minglet med ett kul Musikquiz, sånger & roliga frågor om brudparet som Toastmaster/Madame har knåpat ihop med Spectra?

Möjligheterna är oändliga!


Varför inte mixa sångunderhållning med ett quiz. Finns det fler som är sugna på att träna stämbanden så är ett Sing-a-long-quiz underhållningen för er. En riktig hjärngympa - sjung samtidigt som du listar ut frågan! Kanske ledtråden finns i texten... *hint, hint*


Vare sig om ni är vinnarskallar eller glada speldeltagare, så lättar alltid ett festligt Musikquiz upp stämningen.

Bröllop

Ceremoni/Mingel


Rebecca, Johan & Åsa bildar showgruppen Spectra Entertainment tillsammans, men de frilansar även som soloartister för olika gig och uppdrag.


  • Ibland passar det utmärkt med 2-3 st artister för ett event medan en annan typ av underhållning/mindre tillställningar passar sig bättre med 1-2 st artister på plats.

  • Ett exempel är sång i kyrkan för bröllop; det passar perfekt för 1-2 st artister.

  • Musikunderhållning för mingel, show och större tillställningar blir det ett bättre drag & mer puls om 2 personer eller hela Spectra kommer och underhåller.

SPECTRA ENTERTAINMENT

Underhållning/Show

KONTAKT

info@spectraentertainment.se

+46 (0) 737 57 54 25 / + 46 (0) 704 59 12 39

F-skatt

Copyright Statement